NYT fra vestfronten…

NYT fra vestfronten…

Kære alle,

En travl og god 2023 udendørssæson sluttede med det store MTB Marathon i Hillerød i søndags den 1. oktober. Så nu er det tid at rykke indendørs og restituere på bedste vis. Det er tiltrængt for de mange seje hjælpere i foreningen.

Men…
Allerede i indeværende uge starter Yoga på Polititorvet, og vores fodboldhold fortsætter ufortrødent og lige om lidt med indendørs træning. De er aktive året rundt. Holdet startede med omdrejningspunkt på Polititorvet og nu med assistance fra gode folk fra centraladministration og især med stjernespillere fra Justitsministeriet.

I uge 41
Afholder vi Arbejdspladsernes Motionsuge i hele landet.

Seminar i Rigspolitiets Idrætsforening
Den 3.-5. november i Farum d.å. har udsolgt i forhold til overnatning. Du kan dog stadig tilmelde dig det spændende program ved at sende en mail til rpif@politi.dk. Tilmelding er nødvendig af hensyn til de logistiske forhold og god mad.

Banko den 8. november 2023
Der er ved at være udsolgt. Imponerende og dejligt med den store interesse til også dette traditionsrige arrangement i Rigspolitiets Idrætsforening der igen i år afholdes i lokaliteterne hos National Endhed for Særlig Kriminalitet i Ejby.

Danish Police Tour, 1.-5. juli 2024
Nøglepersoner arbejder på højtryk for at skaffe det nødvendige økonomiske grundlag for den store tour i uge 27 i 2024. Det ser lovende ud, og vi arbejder på at åbne tilmeldingen fredag den 1. december 2023.

Andet vi aktuelt pusler med i foreningen…
-Seminar
-Førstehjælpskursus
-Ruter til Danish Police Tour
-Assistancekalenderen vedrørende 2024
-Cykeltræning fra Polititorvet i samarbejde med bl.a. DGI

Følg med på www.rpif.dk

God eftermiddag

/Jørgen Guldborg
Rigspolitiets Idrætsforening
Formand