København Rundt på Cykel

Hvornår:
31. august 2024 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2024-08-31T00:00:00+02:00
2024-09-01T00:00:00+02:00
Hvor:
Israels Plads
Linnésgade 3
1361 København
Danmark
Kontakt:
Jørgen Guldborg

København Rundt på Cykel
Lørdag den 31. august 2024
Israels Plads, København K

Cykelfestival i København arrangeret af bl.a. DGI Storkøbenhavn.


Kom med og se København fra din cykel!

Sæt dig i sadlen sammen med flere hundrede andre glade cyklister og mærk sensommer-stemning, når DGI traditionen tro sender et felt af store og små cykler ud i Københavns gader. Her venter dig en stor cykeloplevelse, når du og resten af feltet sendes ud på dagens spændende rute i næsten alle dele af København. Vi gør det for at hylde hverdagens cyklister i København og for at vise dig kendte og ukendte cykelpassager i hovedstaden. Du vil opleve seværdigheder du kender, seværdigheder du ikke kender, nye cykelstier og gamle cykelstier. Fokus for turen er ikke på tempoet, men på at nyde København som cykelby.

Når vi siger, at turen bliver årets hyggeligste cykeltur, så lover vi ikke for meget. Vi har bl.a. booket en cyklende DJ, der følger med feltet og lægger den helt rigtige baggrundsmusik til turen. Turen starter og slutter på Israels Plads, hvor cykelfestivalen Copenhagen Bike Festival 2024 foregår. Pladsen vil summe af cykelliv med bl.a. børneaktiviteter, talks, udstilling, musik og konkurrencer, når vi kommer tilbage fra cykelturen. Der vil naturligvis også være mulighed for at nyde mad og drikke, så der er lagt op til hygge og gode oplevelser på den smukke plads.

MC Marshals fra Rigspolitiets Idrætsforening fører feltet an på motorcykler og holder trafikken tilbage, så du ekstraordinært kan køre frit på de normalt trafikerede veje. Det betyder, at du kan deltage uanset om du er barn eller voksen, stor eller lille, mand, kvinde eller noget helt tredje. Der er fokus på oplevelsen, ikke tempoet!
Spænd hjelmen, tag dit lækreste outfit på og invitér dine venner og familie. Vi glæder os til at cykle København rundt med jer.

Læs mere og tilmeld dig på DGI’s hjemmeside.